torsdag
sep242020

Oppdagelsen av det andre tempelet viser sameksistens i Israel

Oppdagelsen av det andre tempelet viser sameksistens i Israel

Av Leah Rosenberg - 24. september 2020

Så er det sameksistens i Israel? Vel, detaljene om dette arkeologiske funnet viser at det er det. Og det er ikke på grunn av det de fant.

Sameksistens i Israel

Det er mange fantastiske ting ved oppdagelsen av dette eldgamle rituelle badet fra andre tempeltid. Den israelske reiselederen forklarer det i denne videoen, (se link). Men det er noe annet hun sa som var så viktig. Det handlet om sameksistensen i Israel. Det handlet om det faktum at en israelsk arabisk arkeolog var den som ønsket å hjelpe det jødiske folket med å bevare sin historie. Det var det faktum at en israelsk arabisk arkeolog avdekket ritualbadet.

Hvordan er det for "apartheid?" Det er en vits å kalle Israel en apartheidstat! Alt du trenger å gjøre er å gå til flyplassen etter landing og se at araberne vil gå i samme eksakte etasjer som israelere. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på en hvilken som helst kafé, butikk eller legekontor og se at arabere spiser og jobber på de samme stedene som jødene er. Det trenger ikke være noe geni for å se at ingenting i Israel er apartheid.

Oppdage mens du bygger

Noe annet som er så fascinerende med funn i Israel, er at mange eldgamle funn skjer under "vanlig" bygging og konstruksjon. Denne saken var ikke den eneste. Oppdagelser har blitt gjort mens folk reformerte huset sitt. Dødehavsrullene ble oppdaget "ved et uhell."

Du kan ikke ignorere historikken. Alle hemmelighetene er begravet i Israels jord. Alt er der for å fortelle sannheten. Tusenvis av år med jødisk historie gjør fremdeles vei til moderne historie. Det er virkelig mirakuløst og utrolig.

Noen kan prøve å benekte det, men jo mer de benekter det, jo mer blir sannheten avdekket

Kilde: Israel Unwired 

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
« Multireligiøst israelsk orkester skaper begeistring i den arabiske verde | Main | Bahrain slutter seg til UAE-Israel fredsavtale, mens "palestinere" avviser fred »