tirsdag
sep152020

Bahrain slutter seg til UAE-Israel fredsavtale, mens "palestinere" avviser fred

Bahrain slutter seg til UAE-Israel fredsavtale, mens "palestinere" avviser fred

Av Micha Gefen - 13. september 2020

Ingenting vil gjøre "palestinerne" lykkeligere akkurat nå enn å kunne våkne opp fra dette marerittet de lever gjennom. Ikke bare har De forente arabiske emirater inngått fred med Israel, men Bahrain ser ut til å bli med på den spirende Abrahamsavtalen.

Men dette er ikke mareritt. Dette er virkeligheten, og virkeligheten forteller "palestinerne" at deres fortelling kollapser. Tross alt fortsetter de å hevde at det ikke vil være fred i Midt-Østen før deres klagemål er løst, men det ser ut til at Golfstatene er uenige.

Det UAE og Bahrain sier (og Oman og Saudi-Arabia også), er faktisk at de er lei av å hylle en falsk fortelling de har blitt dratt med på å støtte i den nå nedlagte pan-arabiske bevegelsen.

Disse Gulfstatene har lite likheter med de "palestinske" araberne i Levanten. Golflandene styres av klaner som har vært i dette området i århundrer, om ikke mer. Mens de "palestinske" araberne er en sammenslåing av arbeidsinnvandrere, som flyttet til den tidligere osmanske regionen for rundt 120 år siden. Visst, er det landsbyer i Judea og Samaria som er eldre, men de fleste kan spores til jødiske landsbyer som ble tvangsomvendt, da muslimene ankom landet Israel for mer enn 1300 år siden.

I virkeligheten har nå "palestinerne" liten innflytelse. Ledelsen deres vet det, og det gjør også den vestlige verden.

Kilde Israel Unwired 

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
« Oppdagelsen av det andre tempelet viser sameksistens i Israel | Main | Arabisk-israelsk samarbeid til nye høyder: Vurderer romferd i sammen »