mandag
feb242014

Nytt fra Netanya

Et bystyremedlem har foreslått å åpne Netanyas samfunnshus og ungdomssentre på fredager og lørdager. Han mener at et slikt tiltak vil få ned alkoholbruken og redusere volden i byen i helgene.

Et autentisk tysk tog som ble brukt til å transportere jøder til konsentrasjonsleirene under andre verdenskrig er plassert på et minnested i Yad LeBanim i Netanya. Toget, som er kjent som «München 12-246», ble funnet av Roni Dotan og Tatiana Rosa i 2013. Ordfører Miriam Feirberg-Ikar var en aktiv pådriver for å få toget til Israel.

Yair Lapid, den israelske finansministeren, besøkte nylig Netanya sammen med en stor delegasjon fra det franske finansdepartementet.

Ordfører Feirberg-Ikar deltok i seremonien da den israelske fotballspilleren Zvi Moisasko fikk en gate i Netanya oppkalt etter seg.

De to partiene «One Netanya», ledet av ordfører Feirberg-Ikar, og «For Netanya», ledet av Herzl Keren, har inngått en samarbeidsavtale. Avtalen innebærer at 25 av 27 bystyrerepresentanter nå inngår i koalisjonen.

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
« Zionisme | Main | Nytt fra Netanya »