tirsdag
jan152013

Smånytt fra Netanya

Transportdepartementet har bevilget 64 millioner shekel til byggingen av en bro som har til hensikt å løse trafikkproblemene i Kiriat HaSharon og industriområdene i Netanya.

Vannfontenen i Atzmaut Square har blitt flyttet til Rishonim-promenaden. Fontenen ble bygget i 1973 og er designet av Yitzhak Shmueli fra Ein Harod.

Nitzan Chamber Music Choir har den siste tiden holdt flere konserter i den tyske byen Geissen. Geissen er en av Netanyas vennskapsbyer.

Netanyas budsjett for 2013 er på 1,23 milliarder shekel. Dette er en økning på 7 prosent, eller 84,4 millioner shekel, i forhold til fjoråret.

80 hotellrom, 54 eksklusive leiligheter og investeringer på omlag 200 millioner shekel er en del av prosjektet "Davids tårn" langs Netanyas promenade. 62 prosent av leilighetene er allerede solgt, flesteparten til immigranter fra Frankrike og Russland.

Netanya har mottatt en prestisjetung pris fra Kultur- og sportsdepartementet for byens satsing på kultur og kreativitet. Prisen er på 40.000 shekel.

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
« Nytt fra Netanya | Main | Naim Araidi - et meget hyggelig bekjentskap »